En annorlunda tid

– hur tar du hand om dig när det känns svårt?

Hur påverkas du av den här annorlunda tiden vi lever i? I mitt samtal med Christel Lilja frågade jag henne hur hon påverkats och vad hon gör för att ta hand om sig när det känns svårt. Vi talade också om sånt som vi är tacksamma för mitt i allt som händer runt omkring oss.

Du kan läsa mer om Christels verksamhet på https://nyinsikt.com

Känner du att du behöver stöd?

I min verksamhet kan jag erbjuda dig stödsamtal där du får utrymme för reflektion och stöd i att hitta sätt som är hjälpsamma för dig för att må bra och för en hälsosam balans i vardagen. Tillsammans hittar vi de verktyg och strategier som fungerar dig (vi kan ses via videosamtal).

Som stresspedagog och mindfulnesslärare erbjuder jag även workshops och föreläsningar inom stresshantering, mindfulness och compassion för arbetsplatser.

Du är varmt välkommen att kontakta mig – asa@fiffiga.se

Ta väl hand om dig och varandra!

/Åsa