Vägar in till medveten närvaro

Vad är du medveten om just nu? Att låta tankar och oro finnas i bakgrunden och ta tillbaka fokuset till här och nu är ett effektivt sätt att stärka omvärldsbevakaren. Det behöver vi för att kunna reglera kroppsbudgeten.

Åsa och Elisabet pratar om vägar in till medveten närvaro. Hur kan vi praktisera utan krav och förväntningar?

Elisabet Hammaburg hjälper utmattade att förstå sin utmattning så att de kan leva ett rikt och hållbart liv. Elisabet är författare till ”Förstå din utmattning – om att läka och hitta hem igen” och erbjuder föreläsningar och kurser.  www.hammaburg.se

Jag är utbildad stresspedagog och mindfulnesslärare. I min verksamhet Fiffiga – För hållbar hälsa erbjuder jag samtal, kurser och föreläsningar inom stresshantering och mindfulness för en hållbar hälsa. På plats i Malmö eller digitalt.

Vill du ha stöd och rådgivning inom stresshantering? Eller kanske handledning i mindfulness?

Hör av dig till mig så kan jag berätta hur jag kan stötta dig asa@fiffiga.se.

Ta väl hand om dig 🌿
🌱 Åsa