Andas djupt

Vi andas hela tiden, men vi kan också medvetet använda andetaget till att påverka nervsystemet. Genom att andas djupt och långsamt kan vi göra kroppen lugn.

Åsa och Elisabet fortsätter prata om kroppen, hur vi kan säga förlåt till den och börja bygga förtroende med den igen. På vilket sätt lyssnar du på kroppen, med oro eller med självmedkänsla?

Elisabet Hammaburg hjälper utmattade att förstå sin utmattning så att de kan leva ett rikt och hållbart liv. Elisabet är författare till ”Förstå din utmattning – om att läka och hitta hem igen” och erbjuder föreläsningar och kurser.  www.hammaburg.se

Jag är utbildad stresspedagog och mindfulnesslärare. I min verksamhet Fiffiga – För hållbar hälsa erbjuder jag samtal, kurser och föreläsningar inom stresshantering och mindfulness för en hållbar hälsa. På plats i Malmö eller digitalt.

Vill du ha stöd och rådgivning inom stresshantering? Eller kanske handledning i mindfulness?

Hör av dig till mig så kan jag berätta hur jag kan stötta dig asa@fiffiga.se.

Ta väl hand om dig 🌿
🌱 Åsa