Skam och utmattningssyndrom

Många är ovana vid att använda ordet skam och att se vad det gör i våra liv. En utmattning innebär nästan oundvikligen skam. Vi blir någon vi inte vill vara när vi blir utmattade och det ger ofta skamkänslor. För att bli vän med skammen behöver vi frikoppla vår prestation från vårt självvärde.

Jag och Elisabet pratar om hur vi såhär i efterhand kan se hur skammen påverkade oss i början av utmattningen. 

Elisabet Hammaburg hjälper utmattade att förstå sin utmattning så att de kan leva ett rikt och hållbart liv. Elisabet är författare till ”Förstå din utmattning – om att läka och hitta hem igen” och erbjuder föreläsningar och kurser.  www.hammaburg.se

Jag är utbildad stresspedagog och mindfulnesslärare. I min verksamhet Fiffiga – För hållbar hälsa erbjuder jag samtal, kurser och föreläsningar inom stresshantering och mindfulness för en hållbar hälsa. På plats i Malmö eller digitalt.

Vill du ha stöd och rådgivning inom stresshantering? Eller kanske handledning i mindfulness?

Hör av dig till mig så kan jag berätta hur jag kan stötta dig asa@fiffiga.se.

Ta väl hand om dig 🌿
🌱 Åsa