Vad behöver du just nu?

Känner du också igen dig i frustrationen över att bli sjukskriven utan egentligen fler råd än att vila och gärna röra på dig? Och helst av allt vill vi veta vad vi ska göra för att bli friska.

Åsa och Elisabet delar med sig av hur det var för dem i början av utmattningen och vilka verktyg som hjälpte till för att bli vän med kroppen igen.

Elisabet Hammaburg hjälper utmattade att förstå sin utmattning så att de kan leva ett rikt och hållbart liv. Elisabet är författare till ”Förstå din utmattning – om att läka och hitta hem igen” och erbjuder föreläsningar och kurser.  www.hammaburg.se

Jag är utbildad stresspedagog och mindfulnesslärare. I min verksamhet Fiffiga – För hållbar hälsa erbjuder jag samtal, kurser och föreläsningar inom stresshantering och mindfulness för en hållbar hälsa. På plats i Malmö eller digitalt.

Vill du ha stöd och rådgivning inom stresshantering? Eller kanske handledning i mindfulness?

Hör av dig till mig så kan jag berätta hur jag kan stötta dig asa@fiffiga.se.

Ta väl hand om dig 🌿
🌱 Åsa