När hjärnan gått in i dimman

Känner du som blivit utmattad inte igen dig själv? Du är inte ensam.

Vid en utmattning kan hjärnan kännas som att gå genom dimma. Tankarna går inte riktigt ända fram. Och helt plötsligt står vi där i köket och vet inte vad vi ska göra för att få mat på bordet.

I avsnittet pratar Elisabet och Åsa om hur det är när arbetsminnet inte fungerar som det brukade. Går hjärnan på sömnvågor istället för på vakenvågor?.

Elisabet Hammaburg hjälper utmattade att förstå sin utmattning så att de kan leva ett rikt och hållbart liv. Elisabet är författare till ”Förstå din utmattning – om att läka och hitta hem igen” och erbjuder föreläsningar och kurser.  www.hammaburg.se

Jag är utbildad stresspedagog och mindfulnesslärare. I min verksamhet Fiffiga – För hållbar hälsa erbjuder jag samtal, kurser och föreläsningar inom stresshantering och mindfulness för en hållbar hälsa. På plats i Malmö eller digitalt.

Vill du ha stöd och rådgivning inom stresshantering? Eller kanske handledning i mindfulness?

Hör av dig till mig så kan jag berätta hur jag kan stötta dig asa@fiffiga.se.

Ta väl hand om dig 🌿
🌱 Åsa