Samtal för stresshantering & återhämtning

🌱 Reflektion av ditt nuläge

🌱 Vad din kropp & hjärna behöver för att må bra

🌱 Hållbara verktyg och strategier framåt

I min roll som stress- och avspänningspedagog erbjuder jag samtal inom återhämtning och stresshantering. Vi börjar med att skapa en bild av hur du har det just nu. Du får lära dig vad din kropp och hjärna behöver för att må bra och tillsammans hittar vi de verktyg och strategier som kan vara till hjälp just för dig. Det kan behövas 3-5 samtal (fler eller färre beroende på vad du känner att du behöver). Vi startar med ett samtal för att se vad jag kan hjälpa dig med.

Vi kan ses digitalt eller på min mottagning i Malmö.

Kontakta mig här KONTAKT

Kort presentation av mig:

Jag som driver Fiffiga – För hållbar hälsa, heter Åsa Nelson och jag arbetar som stress- och avspänningspedagog och mindfulnesslärare.

När jag startade upp Fiffiga var det för att jag vill bidra med kunskap och verktyg som gör skillnad på riktigt.

Jag vill erbjuda ett utrymme i vardagen där du som klient kan kliva ur prestationen och det höga tempot som många av oss lever i för att för en stund få möjlighet att reflektera över hur du har det och vad du behöver för att må bra i längden. Och vad som är viktigt på riktigt för dig.

För mycket stress och press under för lång tid utan återhämtning kan ha förödande konsekvenser i våra liv men med ganska små insatserna kan vi få till en bättre balans och minska risken att bli sjuka på grund av stress. Det går att göra skillnad och jag finns här för att hjälpa dig på vägen.

Varmt välkommen!

Ta väl hand om dig 🌿

🌱 Åsa