Ständig tillväxt, gäller det även oss?

Allt fler blir sjukskrivna för stressrelaterad ohälsa. Vad i vårt samhälle är det som gör att det har blivit så?

Det här samtalet handlar om människan som produkten som ska förverkligas. Om föräldraskap, prestationskrav och jämställdhet. Om hur pusslet inte riktigt går att få ihop. Åsa och Elisabet delar med sig av hur de hanterar när otillräckligheten känns för stor.

Elisabet Hammaburg hjälper utmattade att förstå sin utmattning så att de kan leva ett rikt och hållbart liv. Elisabet är författare till ”Förstå din utmattning – om att läka och hitta hem igen” och erbjuder föreläsningar och kurser.  www.hammaburg.se

Jag är utbildad stresspedagog och mindfulnesslärare. I min verksamhet Fiffiga – För hållbar hälsa erbjuder jag samtal, kurser och föreläsningar inom stresshantering och mindfulness för en hållbar hälsa. På plats i Malmö eller digitalt.

Vill du ha stöd och rådgivning inom stresshantering? Eller kanske handledning i mindfulness?

Hör av dig till mig så kan jag berätta hur jag kan stötta dig asa@fiffiga.se.

Ta väl hand om dig 🌿
🌱 Åsa