Om det inte syns, finns det då?

Om utmattningen varken syns utanpå eller i ett blodprov hos läkaren, finns den då? Kanske jag bara hittar på?

Elisabets utgångspunkt efter studier i biomedicin och neurovetenskap är att om upplevelsen av kroppen och världen är annorlunda, då måste det också ha hänt någonting fysiskt i hjärnan som orsakat förändringen.

I det här samtalet pratar Elisabet och Åsa om att inte känna igen sig själv när man blir utmattad och att lita på informationen från kroppen, fastän människor runt om tvivlar. Vi delar med oss av några metoder för att börja lita på kroppen igen.

Tekniken var inte riktigt med oss under inspelningen och uppkopplingen frös några gånger. Vi ber om överseende med detta.

Elisabet Hammaburg hjälper utmattade att förstå sin utmattning så att de kan leva ett rikt och hållbart liv. Elisabet är författare till ”Förstå din utmattning – om att läka och hitta hem igen” och erbjuder föreläsningar och kurser.  www.hammaburg.se

Jag är utbildad stresspedagog och mindfulnesslärare. I min verksamhet Fiffiga – För hållbar hälsa erbjuder jag samtal, kurser och föreläsningar inom stresshantering och mindfulness för en hållbar hälsa. På plats i Malmö eller digitalt.

Vill du ha stöd och rådgivning inom stresshantering? Eller kanske handledning i mindfulness?

Hör av dig till mig så kan jag berätta hur jag kan stötta dig asa@fiffiga.se.

Ta väl hand om dig 🌿
🌱 Åsa