En långsam inbromsning på hal is

En lång inbromsning på hal is. Så beskriver Elisabet början på utmattningen i hennes bok ”Förstå din utmattning – om att läka och hitta hem igen”. Men vad innebär det?

Det började med ett mail…
Jag hade precis hittat boken ”Förstå din utmattning, om att läka och att hitta hem igen” som Elisabet Hammaburg skrivit och jag blev så glad när jag bläddrade igenom den.

Hon delar med sig så generöst av sin egen erfarenhet samtidigt som hon på ett mycket enkelt och pedagogiskt sätt leder oss igenom olika viktiga delar just för att förstå vad som egentligen händer i kroppen och hjärnan när man blir sjuk på grund av stress och brist på återhämtning. Så jag skrev ett mail och tackade så mycket för en så fin bok. Hon svarade och på den vägen är det.

Det föddes en idé om ett samarbete och idag har vi lagt ut vårt första samtal på vår nya gemensamma plats på YouTube ”Tillsammans – ett samtal om att hålla i längden”.

I vårt första samtal pratar vi om hur det var den första tiden att drabbas av utmattningssyndrom.

Elisabet Hammaburg hjälper utmattade att förstå sin utmattning så att de kan leva ett rikt och hållbart liv. Elisabet är författare till ”Förstå din utmattning – om att läka och hitta hem igen” och erbjuder föreläsningar och kurser.  www.hammaburg.se

Jag är utbildad stresspedagog och mindfulnesslärare. I min verksamhet Fiffiga – För hållbar hälsa erbjuder jag samtal, kurser och föreläsningar inom stresshantering och mindfulness för en hållbar hälsa. På plats i Malmö eller digitalt.

Vill du ha stöd och rådgivning inom stresshantering? Eller kanske handledning i mindfulness?

Hör av dig till mig så kan jag berätta hur jag kan stötta dig asa@fiffiga.se.

Ta väl hand om dig 🌿
🌱 Åsa