En annorlunda tid

– hur har du det med dina känslor?

Har du också upplevt lite berg- och dalbana när det kommer till känslorna? Vi lever i en annorlunda tid då Covid -19 påverkar allas vår vardag på olika sätt. Den här gången har jag bjudit in Maria-Pia Gottberg som är proffs på känslor. Vi talar om att hur vi kan förhålla oss till våra egna känslor och även hur vi kan bemöta andra som har det svårt.

Maria-Pia Gottberg är NLP Trainer, Mental tränare, coach och handledare i social och emotionell träning och är mycket uppskattad som föreläsare och utbildare. Hon är grundare till dockan Friendy som konkretiserar det här med känslor – både för stora och små! Hon är också ena halvan av Känslosmart ett koncept du kan läsa om i boken Känslosmart – ”Konsten att leva med sig själv och andra” (Norstedts, 2019).

Känner du att du behöver stöd?

I min verksamhet kan jag erbjuda dig stödsamtal där du får utrymme till reflektion och stöd i att hitta sätt som är hjälpsamma för dig att må bra och för att hitta en hälsosam balans i din vardagen. Tillsammans hittar vi de verktyg och strategier som fungerar för dig. Vi kan ses via videosamtal och om du befinner dig i Malmö kan vi ses på min mottagning.

Som stresspedagog och mindfulnesslärare erbjuder jag även workshops och föreläsningar inom stresshantering, mindfulness och compassion på arbetsplatser.

Följ gärna Fiffiga -för hållbar hälsa på Facebook https://www.facebook.com/fiffiga/

Du är varmt välkommen att kontakta mig – asa@fiffiga.se

Ta väl hand ord dig och varandra!

/Åsa